Kategorier
weibull

Dags för anmälan till släktmötet 2022

Kära släktingar! Som tidigare meddelats kommer vi att hålla släktmöte i Landskrona den 3 september 2022. Det är nu hög tid att anmäla sig vilket man gör enligt följande:

  1. Sätt in anmälningsavgiften (525:-/vuxen och 285:- för barn under 12 år) på Nordea-konto 4075 1798742 (Marcus Weibull). Märk betalningen med ditt namn. Detta är viktigt då avsändaren inte syns på kontoutdragen.
  2. Skicka ett mail till info@weibull.org med uppgift om vilka betalningen gäller, vilket bufféalternativ som avses samt eventuella övriga kostkrav och allergier.

Vi vill gärna ha anmälan så snart som möjligt, helst före 1 maj.

Mer information samt hela programmet finns på http://www.weibull.org/2022/01/28/slaktmote-2022-i-landskrona/

Har du eller någon av dina släktingar något intressant att berätta på släktmötet? Det kan vara en profession eller hobby som man kan berätta om på 5-15 minuter. Hör i så fall av er så det kan bli en del i programmet.

Eftersom vi inte ha e-postadresser till alla så ber vi om hjälp att sprida denna information till era släktingar samt att uppmana dem att anmäla sin e-postadress på hemsidan http://weibull.org eller till info@weibull.org.

Vanliga hälsningar släktkommittén.