Kategorier
weibull

Ännu finns det platser kvar

Kära släktingar! Det är glädjande att se att så många anmält sig till släktmötet i Landskrona den 3 september 2022. Det finns plats för ännu fler så det är bara att anmäla sig vilket man gör enligt följande:

  1. Sätt in anmälningsavgiften (525:-/vuxen och 285:- för barn under 12 år) på Nordea-konto 4075 1798742 (Marcus Weibull). Märk betalningen med ditt namn. Detta är viktigt då avsändaren inte syns på kontoutdragen.
  2. Skicka ett mail till info@weibull.org med uppgift om vilka betalningen gäller, vilket bufféalternativ som avses samt eventuella övriga kostkrav och allergier.

Vi vill gärna ha anmälan så snart som möjligt.

Mer information samt hela programmet finns på http://www.weibull.org/2022/01/28/slaktmote-2022-i-landskrona/

Har du eller någon av dina släktingar något intressant att berätta på släktmötet? Det kan vara en profession eller hobby som man kan berätta om på 5-15 minuter. Hör i så fall av er så det kan bli en del i programmet.

Eftersom vi inte ha e-postadresser till alla så ber vi om hjälp att sprida denna information till era släktingar samt att uppmana dem att anmäla sin e-postadress på hemsidan http://weibull.org eller till info@weibull.org.

Vanliga hälsningar släktkommittén.