Kategorier
weibull

Sista chansen att anmäla sig till mötet 3/9

Kära släktingar! Över 100 släktingar har redan anmält sig för träffen i Landskrona 3/9 men vi ser gärna att fler kommer. Vi kommer kunna ta emot anmälningar fram till och med 7 augusti, sedan måste vi meddela slutligt antal till Hotell Öresund.

Så här anmäler du dig:

  1. Sätt in anmälningsavgiften (525:-/vuxen och 285:- för barn under 12 år) på Nordea-konto 4075 1798742 (Marcus Weibull). Märk betalningen med ditt namn. Detta är viktigt då avsändaren inte syns på kontoutdragen.
  2. Skicka ett mail till info@weibull.org med uppgift om vilka betalningen gäller, vilket bufféalternativ som avses samt eventuella kostkrav och allergier.

Vi vill gärna ha anmälan senast 7/8.

Mer information samt hela programmet finns på http://www.weibull.org/2022/01/28/slaktmote-2022-i-landskrona/

Vänliga hälsningar släktkommittén.