Kategorier
weibull

Påminnelse 1 för 2018 års släktmöte

Kära medlem av släkten Weibull,

Här kommer en första påminnelse som gäller släktföreningens samling i Ystad lördagen den 1 september. Det är ännu gott om tid kvar vad gäller anmälan, men ju förr vi vet hur många som kommer desto bättre. Inte minst blir det lättare för oss i släktkommittén att planera.

Här kommer en liten repetition om detaljerna kring anmälan:

Anmälan, och betalning, till släktmötet vill vi som sagt att du gör senast 2 maj till Nordea-konto 4075 1798742 (Marcus Weibull). Gör det gärna redan nu! För vuxen kostar det 560 kr (inkl. moms) att delta, och för barn 2–12 år är det halva priset, 280 kr.

Glöm inte att skriva namn på betalningen. Skicka i samband med din betalning ett mejl till info@weibull.org med uppgifter om namn, adress, telefonnummer, aktuella e-postadresser samt ev. kostkrav och/eller allergier.

Vi vill påminna om parentationer över avlidna som kan vara aktuella under senare delen av eftermiddagen, efter kaffet. Fundera gärna också över eventuell ny eller kompletterande information till det weibullska släktträdet. Och kanske har du någon fin, eller rolig, anekdot att berätta under middagen? Eller bilder som du vill visa? Tänk vilka minnen gamla fotografier kan väcka till liv! Du har gott om tid på dig att grunna fram till september.

Här har du kontaktuppgifterna till släktkommittén ännu en gång:

Susanna Weibull     susanna.weibull@gmail.com     073 392 86 93
Marcus Weibull      marcus.weibull@lundinova.se  070 991 80 20
Henrik Weibull        h_weibull@hotmail.com             070 829 94 17
Gerda Weibull         gerdaweibull@gmail.com
Karin Weibull           karinweibull@home.se
Pontus Weibull

Moberger                 weibull.moberger@gmail.com  072 384 52 55
Anna Raagaard        anna@raagaard.se
Gunilla Rogmark     nilla@rogmark.com
Jens Weibull             jens.weibull@gmail.com             070 573 22 48
Jan Nordén               fotograf.norden@telia.com       070 32 75 456

 

Vi ser fram emot din anmälan snart och, som sagt, senast 2 maj. Väl mött på Ystad Saltsjöbad den 1 september!