Kategorier
weibull

Inbjudan till släktmöte 2018

Kära medlem av släkten Weibull,

I år skriver vi 2018, och det med andra ord dags för ännu ett släktmöte. För fem år sedan möttes 147 av oss i sensommarsolens Landskrona. Denna gång styr vi kosan mot sydkusten och Ystad Saltsjöbad. Det är faktiskt 45 år sedan sist vi sågs där.

Med detta brev vill vi i den Weibullska Släktkommittén bjuda in dig och de dina till det 12:e släktmötet som kommer att gå av stapeln lördagen den 1 september. Ett fint tillfälle att krama om och prata med gamla bekanta, försöka att känna igen dem man mötte förra gången, och inte minst lära känna nya. Unga som gamla.

Så här ser programmet ut:

  • Vi samlas kl. 13 på i de sammanhängande lokalerna Bolsa/Beach & Galleriet, Ystad Saltsjöbad för sedvanliga släktmötesförhandlingar, eller ”Weibulleri” som vi hellre vill kalla det. I år vill vi särskilt lyfta fram några unga och duktiga släktingar som har setts, eller hörts, i olika sammanhang; som vanligt blir det också några kortare presentationer samt parentation över kära släktingar som har lämnat oss sedan sist.
  • Mellan 14.30 och 15.15 tar vi paus för te och kaffe med hembakat, varefter
  • ”Weibulleriet” fortsätter fram till 16.30, då vi…
  • … bryter upp för traditionell fotografering under någon halvtimme, eller så!
  • Middagen börjar först kl. 18.30, vilket lämnar gott om utrymme för egen tid.

För vuxen kostar det 560 kr (inkl. moms) att delta, och för barn 2–12 år är det halva priset, 280 kr.

Middagen bjuder på buffé av

  • helstekt kotlett av rapsgris med svampsås, eller
  • lax med vitvinssås och tillbehör

Till dessert serveras chokladkaka. Om du hellre önskar vegetarisk eller vegansk mat är vi tacksamma om du meddelar det. Detsamma gäller om du har särskilda kostkrav (laktos, gluten, m.m.).

Dryck ingår inte utan köps separat till följande riktpriser (inkl. moms):

Öl och vin 60 kr/pers
En flaska vin ca. 360 kr

Vad gäller boendet erbjuder Ystad Saltsjöbad (www.ysb.se) en rad alternativ. Kontakta gärna Linda Larsson på 0733–241550 eller linda@ysb.se . Därutöver rymmer Ystad en mängd andra övernattningsmöjligheter som du t.ex. kan hitta via www.booking.com eller www.hotels.com.

Ystad når du enkelt med tåg eller buss, om du inte kör med egen bil förstås.

Anmälan, och betalning, till släktmötet vill vi att du gör senast 2 maj till Nordea-konto 4075 1798742 (Marcus Weibull). Glöm inte att skriva namn på betalningen. Skicka i samband med din betalning ett mejl till info@weibull.org med uppgifter om namn, adress, telefonnummer, aktuella e-postadresser samt ev. kostkrav och/eller allergier.

Om du har några frågor angående släktmötet, vill anmäla en parentation eller andra förändringar (födda, avlidna), tveka då inte att höra av dig till Släktmöteskommittén på info@weibull.org eller till någon av kommitténs medlemmar. Följ nyhetsbreven på weibull.org eller Släkten Weibull på Facebook.

Väl mött i Ystad!

Den Weibullska Släktkommittén

Susanna Weibull 073 392 86 93, susanna.weibull@gmail.com
Marcus Weibull 070 991 80 20, marcus.weibull@lundinova.se
Henrik Weibull 070 829 94 17, h_weibull@hotmail.com
Gerda Weibull gerdaweibull@gmail.com
Karin Weibull karinweibull@home.se
Pontus Weibull Moberger 072 384 52 55, weibull.moberger@gmail.com
Anna Raagaard anna@raagaard.se
Gunilla Rogmark nilla@rogmark.com
Jens Weibull 070 573 22 48, jens.weibull@gmail.com
Jan Nordén 070 32 75 456, fotograf.norden@telia.com