Kategorier
weibull

Mötet i Ystad blev en succé!

Kära släktingar!

Tack för att ni kom till släktmöte i Ystad, roligt att se er alla! Bilder finns att se här.

Vi  i kommittén skulle så gärna vilja höra hur ni upplevde dagen och kvällen, m a o skulle vi vilja få litet feedback. Alla synpunkter uppskattas, positiva som negativa. Vi vill ju för kommande släktmöte 2021 (ja redan om 3 år!) bli ännu bättre och tillmötesgå era önskningar i görligaste mån. Välkomna med era synpunkter till info@weibull.org!

Jan Nordén förevigade oss. Önskar ni köpa fotot maila honom, fotograf.norden@telia.com. Kostnad för en A4  200.- inkl moms och frakt, varav kopian 170kr (flera kopior får plats i samma frakt&emballage). Större och mindre kopior kan levereras, laminerade, monterade och i ram. Det är  bara att maila förfrågan eller ringa 070 32 75 456. Många ramalternativ finns i studion.

Vi lät också trycka om Curt Weibulls anförande vid det första släktmötet 1963 på Weibullsholm i Landskrona. Detta är en historik över släkten Weibull som borde vara ett ”måste” för varje medlem att äga. En tidlös julklapp eller födelsedagspresent!

Den finns att köpa genom Jens. Maila honom på jens.weibull@gmail.com.  Pris  20 kr  + kostnad för kuvert och  porto. Tänk på att ett större antal är billigare att skicka!

Till sist gå gärna in på vår hemsida regelbundet, ta del av filmer mm, anmäl er till nyhetsbrevet och följ oss på Facebook.

/Kommittén